måndag 20 maj 2013

Back again...

Det är långt mellan inläggen nu för livet det bara rusar på och ibland hinner jag inte med allt. Som att blogga och besöka bloggar. Måste verkligen försöka skärpa mej på den fronten. Jag saknar ju att bara glida runt på all fina bloggar.... Men pysslat har jag så klart! Det har jag prioriterat. Scrappat några kort till några mammor har jag gjort för nu är det inte långt till alla mammors dag. Fast jag tycker att den dagen ska man egentligen städa, diska, laga mat och tvätta för att resten av året fira morsdag. Vore inte det mycket bättre?!
 Lite lik mej måste jag säga att den här stämpeln är... ;)
 Och så en i lite ljusblå toner...
 Lite shabby chic
 Till en vän...
Vi hade pysselträff på byn och då vart det lite pysslat och mycket pratat. Det är alltid trevligt att träffas. Efter en helg med helt fantastiskt väder då vi mest suttit på vår nybyggda altan och solat (bygg inte en altan om ni vill få något gjort ;) ) så blir det ikväll en innesittarkväll för idag är det tråkigt väder om än varmt. Det regnar till och från och det ska visst bli åska. Så jag tänker bara mysa med Gunnar, min katt. Ha det gott alla som tittar in!
Kram Sussa

2 kommentarer:

 1. Måååånga härliga kort du gjort :)

  Svar på frågan: jag hade länkat i bloggen till där jag hittade beskrivningen till askarna ;)

  Kraaam

  SvaraRadera
 2. Gu´ vilka trevliga kort till mor. Stämplarna är ju jättesköna.Solskensdagar här söderut är sällsynta. mest regn och blåst. Jag längtar efter att bara sitta och njuta av solen. Men när ??
  Kram Eva

  SvaraRadera